Bergmaterialtvätt börjar nu ta form…

Vår bergmaterialtvätt börjar nu att ta form. Efter låååång väntan på utrustningen så har vi idag påbörjat placering och montering av transportband och tvättmaskin i anslutning till vår nybyggda sedimenteringsfälla. Oliiidligt spännande
att vara så nära att få vrida på startknappen... nu saknar vi bara en motor och en växellåda också...

Skolaktivitet i Tallåsen…

Det blev en intressant och spännande dag för både oss och eleverna från Hamnedaskolan och Kungshögsskolan. Ett fullspäckat program där man fick testa på många olika delar av det som finns att göra inom vår bransch. Allt från
Anläggare till Betongpumpsförare, Hjullastarförare, Grävmaskinist och Kvalitetstekniker.

Fossilfri energi

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete är vi stolta att vi enbart använder oss av fossilfri energi!

 

Vi stödjer barncancerfonden

Den här julen hjälper vi till att hålla cancer borta från barn. Vi är stolta över att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

 

Vi önskar er alla en god och frisk jul!

 

 

Nytt kontor i Halmstad!

I mars 2020 expanderade vi från Ljungby och öppnade vårt första kontor i Halmstad på Sönderumsvägen 31-33. På kontoret är vi bemannade med projektledare och anläggningsarbetare för en närmare relation med dig som kund. 

Om oss: 

Gustav R. Johansson Entreprenad är ett innovativt och kundinriktat entreprenadföretag som erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till näringsliv, offentliga inrättningar och privatpersoner. Vårt erbjudande omfattar bland annat entreprenadmaskintjänster, mark- och VA-anläggningar med mera. 

Vårt erbjudande: 

MARKENTREPRENAD / MARKARBETE

Genom vårt kunnande inom grus och betong och vår välutrustade maskinpark lägger vi också en god grund för ett viktigt område – markentreprenad. 

Vi gräver, schaktar och spränger, gjuter grunder och golv, bygger VA-anläggningar, vägar och parkeringsplatser, anlägger gräsmattor och planteringar. 

Vår samlade kapacitet gör det också enkelt för oss att sätta in rätt resurser för alla typer av uppdrag, små som stora. Vi kan även ta ansvar för ritnings- och projekteringsarbetet, eller arbeta efter färdiga handlingar. Det är du som kund som bestämmer. 

BETONGHÅLTAGNING & ASBESTSANERING

Vi erbjuder all form av betonghåltagning och demolering samt även asbestsanering.

 

Kontakta oss: 

Niklas Bengtsson

Projektledare

Telefon: 0372-276768

E-post: niklas.bengtsson@grjab.se

 

Roger Larsson

Projektledare

Telefon: 0372-276870

E-post: roger.larsson@grjab.se

Betongseminarium, 7 november

Den 7 november kom 73 personer till vårt uppskattade betongseminarium som vi höll för kunder och leverantörer gällande betong och dess prestanda.