Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

 

 

2019-04-02

Hjullastarförare

 

Vi söker nu en hjullastarförare till vår krossanläggning

Arbetsuppgifter:
Som hjullastarförare så ser du till att lägga materialet från krossen i upplag samt lasta lastbilarna som kommer till täkten. Du arbetar tillsammans med ytterligare två hjullastarförare, två dumperchaufförer och en grävmaskinist.

Kvalifikationer:
Yrkesbevis för hjullastare krävs. Vi ser att du är produktionsinriktad och ser till att produktionen fungerar under dagen så att det inte blir stillestånd för lastbilar eller vid krossen. Du kommer arbeta tätt ihop med övrig personal på bergtäkten så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

 

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan till anders.johansson@grjab.se

 

2019-03-27

Anläggningsarbetare

 

Arbetsuppgifter:

 

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med flera olika arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag vi har. Det kan exempelvis vara rörläggning, gjutning och isolering av grunder, montering av brunnar likväl som stensättning. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en grävmaskinist och du hjälper också till med markberedning och utsättning.

 

Kvalifikationer:

 

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du ska ha ett intresse för ett fysiskt utomhusarbete, ett praktiskt handlag och en vilja att lära dig. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

 

B-körkort samt svenska i tal är ett krav. Har du utbildning i arbete på väg är detta meriterande.

 

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan till anders.johansson@grjab.se