Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

 

Vi söker nu en Processtekniker till vår betongfabrik

Sista ansökningsdag 11 september

Arbetsuppgifter:

 

Du arbetar med att tillverka betong i vår fabrik med hjälp av en processdator. Genom processdatorn styr du vilken betong som produceras enligt förutbestämda recept och med hjälp av vårt trafikledningssystem sköter du leveransplaneringen för våra bilar. Du kommer även ta emot kunders beställningar via telefon, göra kontroll och prover av betongen samt se till att eventuella driftstörningar i produktionslinan åtgärdas.

 

Kvalifikationer:

 

Vi ser att du har en teknisk kompetens kring hur processen vid produktion ser ut för att kunna se varför ett problem har uppstått för att så snabbt som möjligt kunna lokalisera problemet. På sikt kommer du att ansvara för logistiken och planeringen av betongleveranserna och det är därför viktigt att du har en god överblick över nuläget och vilken betong som produceras och var betongbilarna är lokaliserade. Kundbeställningar sker återkommande under dagen och du behöver därför kunna ha ett flexibelt arbetssätt och måste vara beredd på att justera den grovplanering av betongleverenser du har gjort. Då du har direktkontakt med kunder kommer du efterhand behöva ha produktkunskap om betong för att kunna hjälpa kunden med vilken betongtyp kunden behöver. I din roll är det viktigt att du har god kommunikation och är bra på att samarbeta då du har mycket kontakt med både kunder och våra egna chaufförer.

 

Har du tidigare erfarenhet av betong är detta meriterande. Du kommer arbeta tillsammans med en annan processtekniker där ni stöttar varandra i den dagliga produktionen.

 

För att ansöka om tjänsten så skicka in CV och personligt brev till anders.johansson@grjab.se

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Johnas Ringius på 0372-565204

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker nu en betonghåltagare

Sista ansökningsdag 15 september

 

Arbetsuppgifter:

Som betonghåltagare kommer du främst arbeta med borrning, sågning och rivning i såväl nyproduktion som renoveringsobjekt. Vi arbetar vanligtvis med kortare uppdrag och du kommer ha en stor variation av uppdrag och arbetsuppgifter. Arbetet är mycket fysiskt krävande och kan ske i utmanande miljöer. Som betonghåltagare hos oss kan du förvänta dig ett flexibelt och variationsrikt arbete.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du har tidigare erfarenhet av betonghåltagning och har du erfarenhet av gjutning är detta meriterande. Vi ser att du har ett ordningssinne och sköter om de maskiner och verktyg du har till din hjälp. Du arbetar vanligtvis tillsammans med andra betonghåltagare och det är viktigt med bra samarbete och kommunikation mellan dig och din kollega för att kunna utföra arbetet effektivt och ha en hög säkerhetsnivå. Svenska i tal och skrift är ett krav för att minimera risken för missuppfattningar och missförstånd i arbetet.

 

För att ansöka om tjänsten så skicka in CV och personligt brev till anders.johansson@grjab.se