Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

 

Kalkylator

 

Arbetsuppgifter:

 

Som kalkylator arbetar du med tidiga skeden av anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbud samt att ställa iordning en produktionsbudget. Det är viktigt att kunna beräkna och förutse kostnader i ett projekt innan projektet startar, då du upprättar anbudskalkyler och produktionskalkyler för kommande och erhållna projekt. Du kommer räkna på arbeten för både privata och offentliga kunder samt göra uppföljningar och analyser på de räknade projekten. Du kommer samarbeta tätt med produktionsledning och projektledare då du har genomgång inför lämnade anbud med VD/Arbetschef. Vid vunna anbud har du kalkylgenomgång med berörd projektledare. Förutom intagning av offerter kommer du även vara behjälplig med inköp till projekten. För att få en god överblick över projekten så kommer du även behöva åka ut och titta fysiskt på projekten. Till din hjälp i kalkyleringen använder vi Bidcon och AutoCAD.

 

Kvalifikationer:

 

Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller motsvarande alternativt har dokumenterad arbetslivserfarenhet. Vi tror du gillar att ta eget ansvar över ditt arbete och är duktig på att arbeta på ett strukturerat sätt med ett gott analytiskt sinne. Som person ser vi att du gillar utmaningar och ser förbättringsmöjligheter samt att du är bra på att ha konstruktiva samarbeten inom projekten.

 

Lön & förmåner:

 

I tjänsten som kalkylator så har du möjlighet att arbeta hemifrån eller på lokalt kontor i staden du bor om intresse för detta finns. Du har också möjlighet att välja mellan tjänstebil och förmånsbil. Lön sätts efter överenskommelse och vi tillämpar tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.