Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

Vi söker nu fler anläggningsarbetare till Ljungby

Arbetsuppgifter:

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med flera olika arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag vi har. Det kan exempelvis vara rörläggning, gjutning och isolering av grunder, montering av brunnar likväl som stensättning. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en grävmaskinist och du hjälper också till med markberedning och utsättning.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete antingen från skolan eller arbetslivet. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

B-körkort samt svenska i tal är ett krav. Har du utbildning i arbete på väg är detta meriterande.

För att ansöka om tjänsten så skicka in CV och personligt brev till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker fler betonghåltagare

Arbetsuppgifter:

Som betonghåltagare kommer du främst arbeta med borrning, sågning och rivning i såväl nyproduktion som renoveringsobjekt. Vi arbetar vanligtvis med kortare uppdrag och du kommer ha en stor variation av uppdrag och arbetsuppgifter. Arbetet är mycket fysiskt krävande och kan ske i utmanande miljöer. Som betonghåltagare hos oss kan du förvänta dig ett flexibelt och variationsrikt arbete.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Vi ser att du gillar ett fysiskt arbete, har ett praktiskt handlag och en vilja att lära dig. Du har ett bra ordningssinne och sköter om de maskiner och verktyg du har till din hjälp. Du arbetar vanligtvis tillsammans med andra betonghåltagare och det är viktigt med bra samarbete och kommunikation mellan dig och din kollega för att kunna utföra arbetet effektivt och ha en hög säkerhetsnivå. Svenska i tal och skrift är ett krav för att minimera risken för missuppfattningar och missförstånd i arbetet.

För att ansöka om tjänsten så skicka in CV och personligt brev till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!