Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

 

Vi söker nu anläggningsarbetare

Sista ansökningsdag 12 maj

Arbetsuppgifter:

 

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med flera olika arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag vi har. Det kan exempelvis vara rörläggning, gjutning och isolering av grunder, montering av brunnar likväl som stensättning. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en grävmaskinist och du hjälper också till med markberedning och utsättning.

 

Kvalifikationer:

 

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du ska ha ett intresse för ett fysiskt utomhusarbete, ett praktiskt handlag och en vilja att lära dig. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

 

B-körkort samt svenska i tal är ett krav. Har du utbildning i arbete på väg är detta meriterande.

 

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan till anders.johansson@grjab.se

 

 

Vi söker nu grävmaskinister

Sista ansökningsdag 5 juni

 

Arbetsuppgifter:

 

Bandgrävare Volvo 250

Du kommer främst arbeta med rörläggningar med Ljungby Kommuns arbetslag i Ljungby. Du använder dagligen GPS-styrning i ditt arbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Du behöver ha en god noggrannhet och bra samarbetsförmåga och kommunikation med arbetslaget.

Bandgrävare Volvo 220

Du kommer arbeta med våra markentreprenadsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter som exempelvis rörläggning, grundläggning, återställning, trädgårdsanläggning med mera. Vi använder GPS-körning och har du arbetat med detta tidigare är det meriterande. Vanligtvis kommer du arbeta tillsammans med våra anläggningsarbetare och vi förutsätter att du har en bra samarbetsförmåga och god kommunikation för att gemensamt lösa uppkomna utmaningar.

Bandgrävare 6,5 ton

Du kommer köra en 6,5 ton bandgrävare. Du får en stor variation av arbetsuppgifter och du kommer också behöva hoppa ur grävmaskinen och arbeta med anläggningsarbetaren utanför maskinen. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och uppskattar ett föränderligt arbete.

Kvalifikationer:

 

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du ska ha yrkesbevis för grävmaskin alternativt utbildningsbok. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

 

Har du specifika frågor om tjänsterna så kontakta vår maskinansvarige Stefan Axelsson på telefon 0372-484 83.

 

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se