Lediga jobb

 

Servicetekniker

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer främst arbeta med service och underhåll av våra entreprenadmaskiner och lastbilar men även service på vår krossanläggning och betongfabrik. Du kommer arbeta i vår verkstad tillsammans med andra servicetekniker men även åka ut till våra arbetsplatser och göra reparationer vid behov.

 

Kvalifikationer:

Vi ser att du har tidigare erfarenhet med reparation och underhåll av entreprenadmaskiner. Du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt och prioriteringsförmåga för att kunna lösa de mest brådskande uppgifterna. Du har god problemlösningsförmåga och du kan självständigt lösa tekniska utmaningar.  Du måste ha C-körkort då detta krävs för att framföra vår servicebil och har du även CE-kort och YKB är detta meriterande. Har du yrkesbevis för grävmaskin eller hjullastare så kan du även få möjlighet att arbeta med detta på arbetsplatser under kortare perioder.

 

Vi kan erbjuda dig ett arbete med hög självständighet och flexibla arbetsuppgifter där du dagligen ställs mot nya utmaningar. Vi har korta och snabba beslutsvägar där du även får möjlighet att påverka och komma med idéer på förbättringar.

 

Skicka din ansökan till anders.johansson@grjab.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta vår verkstadschef Stefan Axelsson på 0372-48483.