Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

Vi söker nu fler anläggningsarbetare till Ljungby

 

Arbetsuppgifter:

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med flera olika arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag vi har. Det kan exempelvis vara rörläggning, gjutning och isolering av grunder, montering av brunnar likväl som stensättning. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en grävmaskinist och du hjälper också till med markberedning och utsättning.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete antingen från skolan eller arbetslivet. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

B-körkort samt svenska i tal är ett krav. Har du utbildning i arbete på väg är detta meriterande.

För att ansöka om tjänsten så skicka in CV och personligt brev till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!

 

Vi söker nu nya grävmaskinister till våra bandgrävare Volvo 220 & Volvo 160 till våra entreprenadprojekt.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer arbeta med våra markentreprenadsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter som exempelvis rörläggning, grundläggning, återställning, trädgårdsanläggning med mera. Vi använder GPS-körning och har du arbetat med detta tidigare är det meriterande. Vanligtvis kommer du arbeta tillsammans med våra anläggningsarbetare och vi förutsätter att du har en bra samarbetsförmåga och god kommunikation för att gemensamt lösa uppkomna utmaningar.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du ska ha yrkesbevis för grävmaskin alternativt utbildningsbok. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför.

Arbetsplats:

Maskinerna följer våra entreprenadarbeten vilket innebär att arbetsplatserna varierar. Vårt huvudsakliga arbetsområde är på en radie på 15 mil från Ljungby men det kan vara längre ifrån vilket innebär att arbetet kan innefatta övernattning på annan ort.

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!