Projekten ökar, maskinparken ökar och nu söker vi:

 

PROJEKTLEDARE

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för dina projekt. Du är en god administratör och tycker det är viktigt att arbeta strukturerat mot uppsatta mål. I dina projekt ansvarar du bland annat för planering, samordning, arbetsberedning, inköp samt uppföljning. Du stämmer av mot överenskomna mål inom ekonomi, kvalitet och miljö.

Du medverkar till att lagar och förordningar följs och att projektens arbetsmiljö och säkerhet bedrivs enligt gällande lagstiftning. Du är en person som är van att ta ansvar för ditt uppdrag. Din planeringsförmåga är god, du är bra på att kommunicera med arbetslaget, övriga medarbetare och beställare. Du tar ansvar för att leverera i tid och hålla budget. Du trivs med att arbeta i en organisation med många och breda arbetsuppgifter. Fokus är att ge en god service både mot kunder och egen organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning mot bygg/ anläggning eller skapat dig motsvarande kompetens från arbetslivet. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera, utgår vi från att du är en strukturerad person. Att ha hög social kompetens krävs för att kunna göra ett bra jobb. Kontaktytorna är många såväl inom organisationen som hos kunderna. Du är en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten. Du får dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som projektledare är en engagerad föregångsman och har förmåga att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet inom branschen alternativt nyligen gått färdigt din civilingenjörsutbildning med lämplig inriktning.

Körkort och allmän datakunskap är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig

– ett jobb där det är korta och snabba beslutsvägar.

– stor frihet under ansvar.

– en arbetsplats blandat av modern teknik och över 90 års erfarenhet och traditioner.

– en arbetsplats där din insats syns och där det går att påverka.

-ett arbete med högt tempo, högt i tak och trevliga kollegor!

Tjänsten är på heltid. Din ansökan med CV samt personligt brev skickar du till: magnus@poz.se

Urval sker löpande, så sök direkt!

Har du några frågor ringer du rekryteringsansvarig Magnus Johansson, Poolpozition: 070 558 9393.