Lediga jobb

Om du är intresserad av att börja jobba hos oss men vi inte har någon utannonserad tjänst, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta om dig själv och vad du söker för arbete till anders.johansson@grjab.se.

 

2019-02-19

Projektledare

 

Arbetsuppgifter:

Som projektledare har du det övergripande ansvaret kring de projekt du arbetsleder. Projektens storlek varierar från mindre projekt på några dagar till större projekt som pågår i månader. Du sköter bland annat kontakten med byggherren, ordnar med materialinköp till projektet, ansvarar för att arbetet för anläggningsarbetare och maskinister fortskrider enligt plan samt har hand om de besiktningar som krävs. Du följer upp projektets budget och rapporterar löpande in kostnader och intäkter i vårt affärssystem och kommer även ge kunder offerter för möjliga projekt. Du ansvarar för att projektet efterlever de aktuella lagar och förordningar som krävs.

 

Till din hjälp har vi stödsystem och de stödsystem vi arbetar dagligen i är följande:

CAD
Bidcon - Kalkylprogram
Byggsamordnaren - Planeringsprogram
Pyramid – Affärssystem

 

Har du erfarenhet från dessa program är det meriterande.

 

Kvalifikationer:

Du har eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande förvärvad kompetens genom arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och en duktig planerare med en god helhetsförståelse för dina projekt. Du klarar av att hålla dig till de budget- och tidsramar som finns och är bra på att finna goda lösningar både inom tillvägagångssättet i arbetet samt inköpsförhandlingar. Som projektledare är det viktigt att du är bra på samarbete då du kommer samverka med såväl anläggare och maskinister men också leverantörer, kunder och underentreprenörer. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom AMA, AB och ABT.

 

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

2019-02-13

Medarbetare till vår krossanläggning

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer främst arbeta som dumperförare på vår bergtäkt i Orberg där du kommer köra berg till vår krossanläggning. Viss hjullastarkörning kan även förekomma i arbetet samt underhåll av anläggningen.

 

Kvalifikationer:

C-körkort är ett krav. Har du CE-kort eller yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande. Är du reparationskunnig är även detta meriterande då det förekommer underhåll i anläggningen. Vi ser att du är produktionsinriktad och ser till att produktionen fungerar under dagen. Du kommer arbeta tätt ihop med övrig personal på bergtäkten så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

 

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

2019-01-30

Anläggningsarbetare

 

Arbetsuppgifter:

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med flera olika arbetsuppgifter beroende på vilka uppdrag vi har. Det kan exempelvis vara rörläggning, gjutning och isolering av grunder, montering av brunnar likväl som stensättning. Du kommer mestadels arbeta tillsammans med en grävmaskinist och du hjälper också till med markberedning och utsättning.

 

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som vill ha ett varierande arbete där du har möjlighet att få en bred variation av arbetsuppgifter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du ska ha ett intresse för ett fysiskt utomhusarbete, ett praktiskt handlag och en vilja att lära dig. Då vi arbetar i lag är det viktigt att ha en god samarbetsförmåga för att kunna lösa uppgifterna du och din kollega ställs inför. B-körkort samt svenska i tal är ett krav. Har du utbildning i arbete på väg är detta meriterande.

 

Är du intresserad av tjänsten så skicka din ansökan på mejl till anders.johansson@grjab.se

Välkommen med din ansökan!