Nytt kontor i Halmstad!

I mars 2020 expanderade vi från Ljungby och öppnade vårt första kontor i Halmstad på Sönderumsvägen 31-33. På kontoret är vi bemannade med projektledare och anläggningsarbetare för en närmare relation med dig som kund. 

Om oss: 

Gustav R. Johansson Entreprenad är ett innovativt och kundinriktat entreprenadföretag som erbjuder konkurrenskraftiga lösningar till näringsliv, offentliga inrättningar och privatpersoner. Vårt erbjudande omfattar bland annat entreprenadmaskintjänster, mark- och VA-anläggningar med mera. 

Vårt erbjudande: 

MARKENTREPRENAD / MARKARBETE

Genom vårt kunnande inom grus och betong och vår välutrustade maskinpark lägger vi också en god grund för ett viktigt område – markentreprenad. 

Vi gräver, schaktar och spränger, gjuter grunder och golv, bygger VA-anläggningar, vägar och parkeringsplatser, anlägger gräsmattor och planteringar. 

Vår samlade kapacitet gör det också enkelt för oss att sätta in rätt resurser för alla typer av uppdrag, små som stora. Vi kan även ta ansvar för ritnings- och projekteringsarbetet, eller arbeta efter färdiga handlingar. Det är du som kund som bestämmer. 

BETONGHÅLTAGNING & ASBESTSANERING

Vi erbjuder all form av betonghåltagning och demolering samt även asbestsanering.

Kontakta oss: 

Niklas Bengtsson

Projektledare

Telefon: 0372-276768

E-post: niklas.bengtsson@grjab.se

Roger Larsson

Projektledare

Telefon: 0372-276870

E-post: roger.larsson@grjab.se